Betöltés folyamatban...
HIBA!
Ez itt most egy hibaüzenet.

Duális Képzések Információ

Képzések szervezése, kivitelezése, információk!

A Good Life Kft. felkészült szakemberekből álló csapata

Tekintettel arra, hogy a szakképzés és a felnőttképzés rendszere jelentős átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben, társaságunk olyan lehetőséget kínál a vállalkozók és munkaadók számára, amely érdekeiket szem előtt tartva egy olyan egyedülálló szolgáltatást biztosít, amellyel a cégek általuk igénybe vehető állami juttatásokat a lehető legnagyobb mértékben kihasználhatják.
A szakképzési rendszer átalakításának célja az volt, hogy a szakképzés és a felnőttképzés a felgyorsult technológiai fejlődésre és a piaci, munkaerőpiaci környezet gyors változásaira megfelelően reagáló, rugalmas és magas színvonalú oktatást és képzést biztosítson. Az is cél volt, hogy a jól képzett szakemberek társadalmi presztízse és anyagi megbecsülése növekedjék, a szakmát szerzett munkavállalók munkaerőpiaci státusza erősödjön. A kormányzat szándéka volt továbbá, hogy a vállalkozásokat, mint potenciális képzőhelyeket motiválják és érdekeltté tegyék a tanulók foglalkoztatásában, és abban, hogy minél szorosabban együttműködjenek az oktatási intézményekkel.

Cégünk szolgáltatásai közé tartozik

01
A vállalkozások tájékoztatása a számukra jogszabályok által biztosított lehetőségekről, kalkuláció során láttatni tudjuk a képzés lebonyolítása által vállalkozásoknál jelentkező adókedvezmény maximálisan elérhető összegét.
02
Felnőttképzési szakértőnk segítségével megtaláljuk a munkáltatók számára leginkább megfelelő képzési formákat, a társaság tevékenységéhez kapcsolódó, értéket képviselő szakmákat, kiválasztani a munkaerő állományuk legalkalmasabb tagjait a képzésben való részvételre.
03
Jogi osztályunk a vállalkozások segítségére van a felmerülő jogi problémák megoldásában, okiratok szerkesztésében. Bérszámfejtéssel, könyveléssel kapcsolatos kérdésekben adótanácsadónkkal biztosítunk konzultációs lehetőséget, ezzel is elősegítve a vállalkozások állami forrásokhoz történő gördülékeny hozzájutását.
04
Egyedülálló informatikai rendszerünk és a háttérben dolgozó adminisztrációs osztályunk leveszi a vállalkozások válláról az adatrögzítés terheit, az általunk készített e-learning tananyagok lehetővé teszik, hogy a munkavállalók képzés során felmerülő kötelezettségeiket a lehető legrugalmasabban teljesíthessék.
Szolgáltatásokkal kapcsolatos részletes információkért keressen minket!

Biztos háttér a képzések alatt

A képzés időtartama alatt biztos háttérként segítjük a vállalkozásokat abban, hogy értéket teremtve munkavállalóik szakképzését biztosítsák és ezáltal lehívhassák az őket megillető adókedvezményeket, amellyel hozzájárulunk a versenyképességük fenntartásához. Cégünk évekre visszanyúló, külföldön is szerzett tapasztalata, vezetőinek és dolgozóinak a minőségi munka iránti elkötelezettsége az eddigiekben is magas színvonalat biztosított a felnőttképzésben. A vállalkozások megbízható partnere vagyunk, velük hosszú távon is eredményes együttműködést folytatunk. Működésünk során nagy hangsúlyt fektetünk ismereteink naprakészen tartására, mindenkor figyelemmel kísérjük a jogszabály változásait, követjük a szakmai normákat, folyamatos kapcsolattartás működik a hatóságokkal (NAV, minisztériumok)
Célunk, hogy megrendelőink, partnereink képzéssel, illetve az azt kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatos igényeit a lehető legnagyobb mértékben és legjobb minőségben elégítsük ki. Megfeleljünk a hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak.
Cégünk vezetősége és munkavállalóink, szerződött partnereink szakmai tevékenysége kiterjed arra, hogy a rendszert szabályozzuk, a folyamatokat felügyeljük, s a végrehajtást ellenőrizzük.
Folyamatosan mérjük munkánk eredményességét, tökéletesítjük minőségbiztosítási rendszerünket. Amennyiben szolgáltatásaink iránt felkeltettük érdeklődését, keressen minket „Elérhetőségeink” menüpontban megadott emailen vagy telefonon.